Vestigingen

 

MuDiCO Kuringen is makkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Er is parkeerruimte voorzien voor cliënten voor het gebouw. Eens toegekomen mag u aanbellen en binnenkomen. U kan plaatsnemen in de wachtzaal, waar uw behandelend therapeut u zal ontmoeten. Mogen wij u via deze weg reeds vragen zoveel mogelijk gebruik te maken van de voorziene parkeerruimte voor het gebouw. Dit om parkeerproblemen in de straat te voorkomen. Indien deze plaatsen bezet zijn, kan u parkeren in de straat.

MuDiCO Lanaken is eveneens makkelijk bereikbaar met de wagen (op slechts 5 min van E314). Ook hier vindt u parking voor het gebouw en mag u aanbellen en binnenkomen. Er is een wachtruimte voorzien waar uw behandelend therapeut u zal tegemoet komen. 

MuDiCO As is makkelijk bereikbaar met de wagen waarbij er parking is voorzien voor het gebouw. Rechts van het gebouw kan u binnenkomen zonder te bellen. Er is een wachtruimte voorzien waar uw behandelend therapeut u zal tegemoetkomen.

MuDiCO Diest is makkelijk bereikbaar met de wagen ( op 5 minuten van het station Diest). Er is parkeerruimte voorzien voor cliënten voor het gebouw. Indien deze plaatsen bezet zijn, kan u parkeren in de straat. Links van het gebouw mag u aanbellen en binnenkomen. Er is een wachtruimte voorzien waar uw behandelend therapeut u zal tegemoetkomen.