Afspraak

 • U kan zich ook aanmelden via het contactformulier

 • OPGELET: Er geldt momenteel een aanmeldingsstop in KURINGEN bij de kinderpsychiater. Cliënten die reeds aangemeld waren op de wachtlijst zullen gecontacteerd worden zodra er ruimte is voor opstart. De aanmeldingsstop wordt maandelijks geëvalueerd en geldt voorlopig tot eind maart 2019.U neemt best contact op met uw verwijzer voor verdere doorverwijzing.

 • Afspraken voor gekende cliënten worden rechtstreeks bij de behandelende therapeut gemaakt.

 • Onderstaande telefoonpermanentie is geldig voor de vestiging te Kuringen. Buiten deze momenten treft u het antwoordapparaat. Spreekt u dan aub uw naam en telefoonnummer in zodat we u zo snel mogelijk terug kunnen contacteren. Indien u geen boodschap nalaat, kunnen wij u helaas niet terugbellen. U kan rechtstreeks bij ons terecht (vestiging Kuringen) op volgende momenten:
  - maandag tussen 14u en 16u
  - dinsdag tussen 14u en 16u
  - woensdag tussen 11u en 13u
  - donderdag: geen telefoonpermanentie
  - vrijdag tussen 14u en 16u
 • Annuleren van afspraken is mogelijk en hiervoor hebben wij alle begrip. Wij vragen echter dat afspraken steeds minimum 48 uur op voorhand geannuleerd worden aan de hand van een mail aan uw behandelend therapeut. Wanneer dit niet gebeurt, wordt de afspraak aangerekend.