Vestiging Kuringen

MUDICO Kuringen is makkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Er is parkeerruimte voorzien voor cliënten voor het gebouw. Eens toegekomen mag u aanbellen en binnenkomen. U kan plaatsnemen in de wachtzaal, zowel op de eerste als tweede verdieping is een wachtruimte voorzien. Maak zoveel mogelijk gebruik van de voorziene parkeerruimte voor het gebouw. 

 

 
What do you want to do ?
New mail

Poelstraat 14A - 3511 Kuringen

0468 28 63 69 Contact Plan je route

Vestiging Lanaken

MUDICO Lanaken is vlot bereikbaar met de wagen en ligt op slechts 5 minuten van E314. Ook hier is parkeerruimte voorzien voor het gebouw. Eens toegekomen, belt u aan en komt u gewoon binnen. 

Opgelet: Tot eind november 2019 zijn er in de buurt van de vestiging in Lanaken wegenwerken. Zie voor meer info: http://wegenenverkeer.be/werken/herinrichting-kruispunt-steenweg-n78-met-rekemerstraat-en-heidestraat-lanaken

Heirbaan 271 - 3621 Lanaken

0486 52 41 62 Contact Plan je route

Vestiging As

Collega Stéphanie Govaerts opent einde augustus een bijkomende vestiging van MuDiCO te As. In eerste instantie wordt voorzien om hier logopedische en psychopedagogische begeleiding aan te bieden.

 

Breeërweg 3, 3665 AS

0473 60 13 11 Contact Plan je route

Vestiging Diest

MuDiCO Diest is makkelijk bereikbaar met de wagen ( op 5 minuten van het station Diest). Er is parkeerruimte voorzien voor cliënten voor het gebouw. Indien deze plaatsen bezet zijn, kan u parkeren in de straat. Links van het gebouw mag u aanbellen en binnenkomen. Er is een wachtruimte voorzien waar uw behandelend therapeut u zal tegemoetkomen. 

Opgelet:

Wat?

Gewijzigde verkeerssituatie wegens werkzaamheden voor de herinrichting van de Turnhoutsebaan (en de bocht Langenberg).

Verwachte hinder?

Vanaf 16 september 2019 wordt de N127 (baan tussen Geel en Diest) opnieuw helemaal afgesloten.

Gevolgen bereikbaarheid praktijk?

Wanneer jullie via Diest naar de praktijk komen is er een lokale omleiding met éénrichtingsverkeer via Lazarijstraat en de Diestersetraat. Via de Cauwberg bereikt u de Klappijstraat, waarna u via de Zandstraat en de Langenberg Grasbos bereikt. Er zullen mogelijks borden van plaatselijk verkeer op de route staan, maar hier moet u geen rekening mee houden. Er zijn geen omleidingsborden voorzien. De omleiding die door de gps wordt weergegeven is de officiële omleiding dewelke meer dan 20 minuten extra in beslag neemt. Deze kan u best niet volgen.

Bij het verlaten van de praktijk kan u via de Fabrieksstraat Diest terug bereiken. De Fabrieksstraat is omgevormd tot een weg met éénrichtingsverkeer.

Hou rekening met een langere reistijd.

Grasbos 70, 3294 Diest

0495 20 70 77 Contact Plan je route