Vestiging Kuringen

MUDICO Kuringen is makkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Er is parkeerruimte voorzien voor cliënten voor het gebouw. Eens toegekomen mag u aanbellen en binnenkomen. U kan plaatsnemen in de wachtzaal, zowel op de eerste als tweede verdieping is een wachtruimte voorzien. Maak zoveel mogelijk gebruik van de voorziene parkeerruimte voor het gebouw. 

 

Vestiging Lanaken

MUDICO Lanaken is vlot bereikbaar met de wagen en ligt op slechts 5 minuten van E314. Ook hier is parkeerruimte voorzien voor het gebouw. Eens toegekomen, belt u aan en komt u gewoon binnen. 

Heirbaan 271 - 3621 Lanaken

0486 52 41 62 Contact Plan je route

Vestiging As

Collega Stéphanie Govaerts opent einde augustus een bijkomende vestiging van MuDiCO te As. In eerste instantie wordt voorzien om hier logopedische en psychopedagogische begeleiding aan te bieden.

 

Breeërweg 3, 3665 AS

0473 60 13 11 Contact Plan je route

Vestiging Diest

MuDiCO Diest is makkelijk bereikbaar met de wagen ( op 5 minuten van het station Diest). Er is parkeerruimte voorzien voor cliënten voor het gebouw. Indien deze plaatsen bezet zijn, kan u parkeren in de straat. Links van het gebouw mag u aanbellen en binnenkomen. Er is een wachtruimte voorzien waar uw behandelend therapeut u zal tegemoetkomen. 

Grasbos 70, 3294 Diest

0495 20 70 77 Contact Plan je route